Jouw hond is een onderdeel van het gezin, en je wil dan alleen het allerbeste voor jouw vriend! Bij ons vind je alles wat nodig is om je hond de nodige zorg te geven, want jouw viervoeter is uniek!

Dit geldt ook voor de voeding en snacks, benodigdheden en verzorging.

 

Wij verdelen de kwaliteitsvolle hondenvoeding van Herbafix!

 

KOUDGEPERSTE HONDENVOEDING, JOUW HOND MERKT HET VERSCHIL!

 

Alle HERBAFIX voedingen zijn koudgeperst. Dit wil zeggen dat de temperatuur van de bereiding niet hoger gaat dat 65 graden zodat de verteerbaarheid van eiwitten zoals kip, zalm en lam veel beter is dan bij een klassieke geëxtrudeerde hondenbrok. Ook voor oliën en vetten, zoals zalmolie, is de koude temperatuur bij de bereiding belangrijk voor het behouden van de versheid. De ingrediënten zoals vb. havermout en volkoren rijst, hebben voor honden wél een voorafgaand kookproces nodig om optimaal te verteren. We kiezen dus voor elk ingrediënt de meest optimale bereidingswijze.

Juist daarom kiezen we heel bewust voor koudgeperste hondenvoeding.

 

Wij bieden een uniek assortiment aan van honden en katten accessoires, verzorging en voeding.

Hier vind je een breed scala aan betaalbare luxe producten.

 

 

 

NATUURLIJK..

OVER DE HELE LIJN!

 

Elke samenstelling is vrij van synthetische bewaarmiddelen, geur- en smaakstoffen. Alle voedingen zijn vrij van tarwe, en dus ook van tarwegluten. Juist omdat we merken dat meer en meer honden hiervoor gevoelig zijn. De voedingen bevatten hoogwaardige dierlijke eiwitten zoals kip, lam, zalm of eieren en dus geen plantaardige eiwitten zoals soja.

Uiteraard past het niet in onze filosofie om te werken met smaakmakers of smaakversterkers zoals suiker, zout of bouillons. De smaak wordt volledig bepaald door de kwaliteit van de natuurlijke ingrediënten.

  • tarweglutenvrij
  • vrij van synthetische bewaarmiddelen, geur- en smaakstoffen
  • met natuurlijke antioxidanten